Simona Halep, prima declarație după ce a început anul cu o victorie categorică

160
Simona Halep, prima declarație după ce a început anul cu o victorie categorică - jmg9ntk2jmhhc2g9ymq0mdi2ztk3m2ew-1514792495.jpg

Articole recomandate

Simona Halep le-a mulțumit spectatorilor care au venit să o susțină la primul meci din 2018, disputat, luni, în prima manșă a turneului de la Shenzhen. Ea a afirmat că se bucură de faptul că a reușit să înceapă primul ei an pe locul I WTA cu o victorie.

"Vă mulțumesc foarte mult pentru că ați venit, apreciez că veniți mereu să mă susțineți. Este întotdeauna frumos să evoluezi în fața unui public numeros. Pentru mine este întodeauna frumos să joc aici, la Shenzhen, am câștigat un titlu, acum 2-3 ani. Mă bucur că am câștigat astăzi, e prima mea victorie în calitate de numărul 1 mondial, în noul an. Sunt fericită și mă bucur de timpul petrecut aici. Am avut momente frumoase de fiecare dată când am venit aici, chiar dacă anul trecut nu am jucat prea bine. Vă mulțumesc și vă aștept la meciul meu din următorul tur și sper să câștig câteva partide aici și să merg până la final", a declarat Halep, după întâlnirea cu Nicole Gibbs.


Românca a mai rămas pe teren pentru a schimba mingi cu o fetiță jucătoare de tenis.

Simona Halep, locul I WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-4, 6-1, pe americanca Nicole Gibbs, locul 110 WTA, calificându-se în optimile de finală ale Shenzhen Open.

În faza următoare, Halep va evolua cu chinezoaica Ying-Ying Duan, pe care a învins-o în singura lor întâlnire disputată până acum, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-2, în turul al doilea la Eastbourne, în 2017.

Calificarea în manșa a doua este recompensată la Shenzhen cu un premiu de 7.238 de dolari și 30 de puncte WTA.

Anul trecut, românca a pierdut în optimi la acest turneu, în fața sportivei cehe Katerina Siniakova, scor 3-6, 6-4, 5-7. Halep a câștigat competiția chineză în 2015.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5845 secunde