Simona Halep, premiată de Patriarhul Daniel! Sportiva a primit "Crucea Patriarhală"

320
Simona Halep, premiată de Patriarhul Daniel! Sportiva a primit

Articole recomandate

După ce a prezentat românilor trofeul de la Wimbledon pe Arena Națională, Simona Halep a fost premiată de Patriarhul României!


Patriarhul Daniel i-a acordat astăzi Simonei Halep "Crucea Patriarhală", cea mai înaltă distincție a Patriarhiei Române, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Reședința Patriarhală. De asemenea, sportiva româncă a mai primit de la Patriarhul Daniel o "Biblie Centenar".


"Simona este pentru mulți tineri astăzi un simbol al hărniciei, perseverenței și speranței. Ne bucurăm să scoatem în evidență că toate realizările domniei sale sunt expresia talentului cultivat prin efort susținut, prin efort constant", a spus Patriarhul României, potrivit basilica.ro.


"Pe lângă toate acestea însă, Biserica, dragă Simona, prețuiește foarte mult faptul că mărturisiți în public prin semnul Sfintei Cruci credința creștină ortodoxă și prin aceasta arătați că reprezentați cu fidelitate poporul român credincios, jertfelnic și talentat. Vă dorim ani mulți, cu sănătate și bucurie și mult ajutor de la Dumnezeu!", i-a transmis Preafericitul Daniel Simonei la oferirea "Crucii Patriarhale", potrivit sursei citate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6321 secunde