Simona Halep, out de la Wimbledon. "Am abordat neprofesionist meciul!"

190
Simona Halep, out de la Wimbledon.

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Simona Halep, lider mondial, a ratat calificarea în optimile turneului de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului, după ce a pierdut, în trei seturi, scor 6-3, 4-6, 5-7, partida cu Su-Wei Hsieh (Taiwan). 


Constănțeanca a dominat întâlnirea în cea mai mare parte, având chiar o minge de meci în setul decisiv, dar a cedat inițiativa pe final. 


După această surprinzătoare înfrângere, liderul mondial și-a exprimat dezamăgirea: "A fost un meci pe care l-am abordat neprofesionist. Sunt tristă pentru felul în care am jucat. Sunt și obosită". 


Simona Halep era ultima jucătoare din România rămasă pe tabloul principal de simplu, dar tricolorele încă mai rămân la Wimbledon, pentru a juca în probele de dublu și dublu mixt. 


În turul secund, Irina Begu și Mihaela Buzărnescu, favoritele nr. 15, au trecut, scor 6-2, 6-2, de perechea Ana Bogdan/Kaitlyn Christian (USA). 


La dublu mixt, în primul tur, perechea Marcin Matkowski (Polonia)/Mihaela Buzărnescu a trecut, în doar două seturi, 6-3, 7-5, de perechea D. Sharan (India)/A. Rosolska (Polonia). 


Alți doi jucători români, Andreea Prisăcariu și Filip Jianu, au intrat pe teren în competiția de la Wimbledon, dar, din păcate, au ieșit rapid din turneu. 


Andreea Prisăcariu a fost învinsă, în primul tur al probei de simplu junioare, de Naho Sato (Japonia; cap de serie nr. 12), după un meci încheiat în trei seturi, 4-6, 6-4, 3-6. La rândul său, Filip Jianu a cedat în fața olandezului Deney Wassermann, 3-6, 4-6, în primul tur al turneului juniorilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6161 secunde