Simona Halep nu va continua colaborarea cu Thierry Van Cleemput: "Nu ne potrivim. Pe terenul de tenis nu există chimie între noi"

343
Simona Halep nu va continua colaborarea cu Thierry Van Cleemput:

Articole recomandate

Turneul de la Doha a fost suficient pentru ca Simona Halep să ia o decizie în ceea ce privește colaborarea cu antrenorul Thierry Van Cleemput. Românca a anunțat că nu va continua să lucreze cu tehnicianul belgian. "Am încercat pentru o perioadă și s-a încheiat. Am decis să punem stop din moment ce nu ne potrivim. Este o persoană bună, un om foarte amabil, dar pe terenul de tenis nu există chimie între noi. Rămânem prieteni, e un om foarte bun", a spus Halep, pentru WTA Insider.

Halep spune că nu se grăbește să-și găsească un nou antrenor

"Pot spune că nu caut un antrenor în momentul de față. Am echipa mea, am nevoie de puțin timp. Am spus la începutul anului că am nevoie de un tehnician. Încă am, simt nevoia aceasta, dar în același timp simt că am nevoie de puțină libertate. Vreau să pun în aplicare ce am învățat de la Darren în acești ani.

Mă simt mult mai relaxată și liniștită, iar prioritățile s-au schimbat puțin. Sunt mult mai responsabilă și încerc să-mi rezolv singură problemnele de pe teren și din afara lui.

Nu cred că e un motiv de panică faptul că nu am antrenor. La început, am fost îngrijorată puțin. Nu am mai avut acel sentiment în ultimii patru ani, întotdeauna aveam pe cineva care să mă încurajeze la fiecare pas. Acum sunt puțin singură.

Sunt foarte fericită de modul în care joc, de cum mă simt pe teren și în afara acestuia. Sunt relaxată și iau turneele ca pe o plăcere, nu există presiune. E foarte bine și nu simt nicio greutate pe umerii mei acum", a mai spus Halep, potrivit WTA Insider.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6395 secunde