Simona Halep: "Mi-am revenit după Australian Open"

129
Simona Halep:

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis născută la Constanța, Simona Halep, numărul unu mondial, a declarat, înaintea debutului său la turneul Premier Mandatory de la Indian Wells (California), că și-a revenit după finala pierdută în fața Carolinei Wozniacki, la Australian Open.


"Pot spune că mi-am revenit după Australian Open. A fost dificil. De fiecare dată sunt dezamăgită când pierd un meci, când pierd o finală, dar finala aceasta a fost una specială, ca și cea de la French Open (Roland Garros, n. red.) de anul trecut. Mi-am revenit greu după acele meciuri, dar a fost important că am ajuns să joc aceste finale. Ea (daneza Caroline Wozniacki, n. red.) a fost mai puternică decât mine în finalul meciului și am acceptat acest lucru. Trebuie să muncesc mai mult și dacă voi mai avea un astfel de meci, poate voi ști mai bine ce să fac la scorul de 4-3", a declarat Halep, care la Melbourne a condus cu 4-3 în setul decisiv și a avut și serviciul, dar daneza a câștigat trei ghemuri la rând și s-a impus, într-un final, cu 7-6 (2), 3-6, 6-4.


Simona Halep va juca direct în turul secund la Indian Wells, astăzi, împotriva jucătoarei din Cehia, Kristyna Pliskova (77 WTA). Tot astăzi, perechea formată din Simona Halep și Irina Begu va întâlni cuplului americano-ceh Nicole Melichar/Kveta Peschke.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Februarie 2018
Stire din Sport : Tenis / Simona Halep s-a retras de la Doha
Pagina a fost generata in 1.3289 secunde