Simona Halep, lăudată de americani

187
Simona Halep, lăudată de americani - simona-1588943566.jpg

Articole de la același autor

Prin realizările sale profesionale, Simona Halep i-a făcut pe mulți jurnaliști să vorbească în termeni laudativi despre ea. Cea mai importantă publicație de tenis din lume aduce elogii campioanei noastre.

Simona Halep, locul 2 WTA, este apreciată oriunde pe glob. Câștigătoarea turneelor de Grand Slam de la Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019) este lăudată pentru realizările sale de-a lungul carierei, pentru forța de care dă dovadă în momente dificile, pentru cum a reușit să schimbe percepția generală despre sportul alb.

Iar când o publicație cum este Tennis Magazine vine cu aceste afirmații, atunci nu ai cum, ca român, să nu te mândrești că ești contemporan cu o sportivă de talia Simonei Halep.

A rescrie istoria tenisului nu e la îndemâna oricui. Elogiile au curs la adresa constănțencei.

"În timp ce Halep concurează în era în care jucătoarele sunt mai înalte și probabil mai puternice, tenisul rămâne totuși un joc de înălțime și de forță, ci mai degrabă de mișcare și sincronizare. Halep joacă tenisul de astăzi. În plus, Halep a redefinit și termenul îndrăzneț din tenis. Ea nu are nevoie să se limiteze doar cu loviturile de forehand și backhand", punctează cei de la Tennis Magazine.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9014 secunde