Simona Halep își prețuiește colaboratorii. O decizie exemplară

174
Simona Halep  își prețuiește colaboratorii.  O decizie exemplară - simona-1592233784.jpg

Articole recomandate

Simona Halep așteaptă revenirea în circuit după o pauză de peste trei luni. În această perioadă, constănțeanca a făcut un gest remarcabil pentru staff-ul său.

Chiar dacă mulți jucători s-au plâns de probleme financiare în lunile de pauză, nu la fel s-a întâmplat și cu a doua jucătoare a lumii. Asta și pentru că a câștigat peste 30 de milioane de euro din tenis și este pe locul 4 în clasamentul all-time. Doar Serena, Venus Williams și Maria Sharapova au câștigat mai mulți bani în carieră.

Tocmai de aceea, dar și pentru că s-a înconjurat de oameni apropiați în staff, Simona Halep a decis să le ofere salariile oamenilor din staff pentru această perioadă, fie că a fost vorba de antrenorii Darren Cahill și Artemon Apostu-Efremov sau de fizioterapeuți.

Simona a obținut 36 de milioane de dolari până acum și va urca în curând pe locul 3 în clasament, după ce Maria Sharapova s-a retras înainte de pandemie. Rusoaica a obținut puțin peste 38 de milioane, iar românca o poate depăși chiar în acest an.

Cel mai probabil, în acest an se vor disputa foarte puține turnee, dar oficialii din ATP și WTA speră ca măcar competițiile majore de la Roland Garros și US Open să se dispute. Acestea sunt și marile obiective ale Simonei Halep în acest an, care a anunțat că vrea să se concentreze pe turneele de Grand Slam. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4807 secunde