Simona Halep își croiește drum către finala de la US Open

209
Simona Halep își croiește drum către finala de la US Open - simonahalep-1441732772.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului US Open, ultimul de Grand Slam al anului, după ce a învins-o pe nemțoaica Sabine Lisicki, scor 6-7(6), 7-5, 6-2.

Pentru calificarea în sferturi, constănțeanca și-a asigurat un cec în valoare de 410.975 dolari și 430 de puncte WTA. În următoarea manșă, Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka (Belarus), care a dispus în optimi de Varvara Lepchenko (SUA), scor 6-3, 6-4.

Simona Halep și Victoria Azarenka s-au mai întâlnit de două ori până acum, iar ambele partide au fost câștigate de bielorusă (în optimi la Doha, în 2012, scor 6-3, 6-1 și în optimi la Linz, în 2013, scor 6-1, 6-1).

"Sunt o jucătoare diferită de atunci. Sunt mai puternică fizic și mental. Cred că pot câștiga. Trebuie să fiu pozitivă, să încerc să îmi fac jocul, să fiu agresivă și să joc rapid. Suntem amândouă obosite, dar trebuie să lucrez din greu și să încerc să profit de șansele pe care le voi avea", a declarat Simona Halep, citată de site-ul wtatennis.com.

v v v

În timpul meciului cu Lisicki, Halep a acuzat dureri la coapsă. Din cauza problemelor medicale, Simona a fost nevoită să se retragă din turneul de dublu mixt, unde făcea echipă alături de Horia Tecău. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3199 secunde