Simona Halep, în continuare lidera ierarhiei WTA

168
Simona Halep, în continuare lidera ierarhiei WTA - simonahalep-1536593724.jpg

Articole de la același autor

Constănțeanca Simona Halep conduce detașat în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), dat, ieri, publicității, în timp ce japoneza Naomi Osaka a intrat în premieră în Top 10, pe locul 7, după ce a cucerit titlul la US Open.

Halep, care va împlini pe 27 septembrie vârsta de 27 de ani, are peste 2.000 de puncte avans față de următoarea clasată, daneza Caroline Wozniacki, în ciuda eliminării sale din primul tur la US Open.

Podiumul este completat de germana Angelique Kerber.

Constănțeanca a ajuns la 45 de săptămâni în fruntea ierarhiei mondiale și ocupă locul 11 într-un clasament all-time, apropiindu-se de belarusa Victoria Azarenka, aflată pe 10, cu 51 de săptămâni pe prima poziție a clasamentului WTA.

România continuă să aibă șase jucătoare în Top 100, celelalte cinci fiind Mihaela Buzărnescu, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Ana Bogdan și Monica Niculescu.

Buzărnescu a coborât două poziții și e pe 23, ea fiind indisponibilă de mai mult timp, Cîrstea a pierdut o treaptă și e pe 52, Begu a urcat șase locuri, fiind acum pe 53, Ana Bogdan a urcat trei locuri, până pe 80, iar Niculescu a coborât 19, fiind acum pe 81.

O altă sportivă de la Constanța, Raluca Șerban, se află pe locul 294.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3185 secunde