Simona Halep: "Îmi doresc mult să câștigăm meciul cu Franța"

288
Simona Halep:

Articole recomandate

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, sâmbătă, că își dorește foarte mult să câștige meciul cu Franța din semifinale, programat la Rouen în 20 și 21 aprilie, și mai apoi și trofeul Fed Cup.


"Echipa Franței este puternică, are experiență în ceea ce înseamnă Fed Cup. Dar și echipa noastră este foarte puternică și cred că meciul este deschis, oricine poate câștiga. Eu sunt foarte motivată și îmi doresc foarte mult să câștigăm acest meci și, de ce nu, și trofeul", a spus Simona Halep, citată de Agerpres, care a menționat că nu are niciun fel de problemă medicală în acest moment.


"Sper să avem o atmoferă frumoasă la meciul acesta. Știu că publicul francez este foarte gălăgios, în sensul bun. O să fie destul de greu, dar am încredere în toți românii care vor veni la meci că o să facă față cu brio", a afirmat jucătoarea română.
Simona Halep a participat, sâmbătă, la un concert susținut de Orchestra Națională Radio, sub bagheta dirijorului Vlad Conta, organizat în sprijinul copiilor născuți prematur.


"A fost un moment deosebit. Să sprijinim această cauză este un lucru important. Eu am o relație foarte frumoasă cu copiii și mă bucur că pot să promovez această campanie. Mi se pare plăcut și ușor, e un moment special pentru că îmi doresc ca acești copii să aibă ajutorul de care au nevoie. Mi-ar face mare plăcere ca mai mulți campioni să se alăture acestei cauze. Cu cât suntem mai mulți, cu atât mai bine. Le invit cu mare drag și pe colegele de la Fed Cup, pentru că e o cauză deosebită", a spus Halep, care este ambasadorul campaniei "Grijă pentru Copii" desfășurată de organizația Salvați Copiii România.
Meciul dintre echipele feminine de tenis ale Franței și României, din semifinalele Fed Cup, se va desfășura în 20 și 21 aprilie, la Rouen, pe zgură. Pentru această întâlnire, căpitanul-nejucător Florin Segărceanu le-a convocat pe Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu și Raluca Olaru.


În sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup, România a învins echipa Cehiei, deținătoarea trofeului, cu 3-2, prin punctele obținute de Simona Halep, victorioasă în ambele partide de simplu, și de perechea Irina Begu/Monica Niculescu, în timp ce Franța a dispus cu 3-1 de Belgia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.697 secunde