Simona Halep, gata pentru turneul WTA de la Dubai

208
Simona Halep, gata pentru turneul WTA de la Dubai - simona-1581371595.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă nu a făcut parte din echipa României de Fed Cup pentru meciul cu Rusia, Simona Halep nu a stat degeaba. Constănțeanca trage tare la antrenamente, fiind atent supravegheată de antrenorul său, australianul Darren Cahill, pentru a face o figură frumoasă săptămâna viitoare, atunci când va lua startul la turneul WTA de la Dubai. 


La competiția din Emiratele Arabe Unite, vor juca tenismene de top, cum ar fi Karolina Pliskova, Elina Svitolina sau Belinda Bencic, astfel că Simona va avea o misiune foarte dificilă în cursa pentru marele trofeu. O veste bună pentru constănțeancă este faptul că liderul mondial Ashleigh Barty s-a retras și nu va juca la Dubai, astfel că Halep a devenit principala favorită la câștigarea trofeului. 


Anul trecut, turneul a fost câștigat de elvețianca Belinda Bencic, cea care a învins-o în finală pe cehoaica Petra Kvitova.
Turneul WTA de la Dubai se va desfășura în perioada 17-22 februarie. Simona a ajuns anul trecut în sferturile de finală, acolo unde a fost învinsă de Bencic. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4178 secunde