Simona Halep, explicații pentru jocul slab din finala cu Muguruza

176
Simona Halep, explicații pentru jocul slab din finala cu Muguruza - gettyimages809328502-1503297200.jpg

Articole recomandate

Simona Halep a fost învinsă categoric, duminică, de Garbine Muguruza, cu un sever sever, 1-6, 0-6, în finala turneului de la Cincinnati. Jocul româncei a luat prin surprindere pe mulți prin nivelul scăzut arătat. A fost una dintre cele mai slabe partide din cariera Simonei Halep și mulți fani se întreabă ce s-a întâmplat.


Analiza jocului a fost făcută chiar de sportiva din Contanța, la finalul duelului contra campioanei de la Wimbledon, scrie digisport.ro.

"Astăzi a fost o zi foarte urâtă. Chiar dacă am arătat că am cedat, nu am cedat. Ritmul a fost un pic rapid și m-am panicat și nu prea am putut să găsesc soluții. A fost foarte cald, dar a fost și pentru ea. Am câteva bătături care mă deranjează, dar acestea sunt lucruri minore pentru o finală. Astăzi a fost prea bună pentru mine", a mărturisit Simona.

"După această finală nu rămân cu prea multe lucruri. După acest turneu rămân cu un lucru foarte important. În primele meciuri nu am jucat foarte bine și totuși am câștigat. Au fost două meciuri foarte grele, după care am ajuns la un nivel foarte ridicat", a declarat Simona Halep, în exclusivitate pentru Digi Sport.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4092 secunde