Simona Halep, decorată de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Național Steaua României

152
Simona Halep, decorată de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Național Steaua României - halepiohannis-1564514703.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep s-a aflat, ieri, la Palatul Cotroceni, acolo unde președintele României, Klaus Iohannis, a decorat-o cu Ordinul Național Steaua României. Tenismena constănțeană s-a afișat într-o rochie neagră, elegantă și a ascultat cu mândrie imnul de stat al României, care s-a intonat special pentru ea.


Președintele Klaus Iohannis a avut un discurs laudativ la adresa Simonei și i-a mulțumit campioanei de la Wimbledon pentru ceea ce a făcut de la începutul carierei sale și până în prezent. 


"Ați avut momente dificile în cariera dumneavoastră, însă nu v-ați gândit niciodată să renunțați. Când spui Halep, spui România și când spui România, spui Halep. Vă mulțumesc în numele tuturor românilor!" , sunt cuvintele pe care președintele Klaus Iohannis le-a adresat Simonei Halep.


Vizibil emoționată, Simona Halep a ținut un discurs care nu semănă deloc cu cele pe care le are de obicei la conferințele de presă susținute după meciurile pe care le dispută.


"Domnule președinte, vă mulțumesc pentru această onoare. Sper ca succesul meu de la Wimbledon să îi impulsioneze pe copii și să îi facă să se apuce de tenis. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături. Le mulțumesc antrenorului meu, Daniel Dobre, preparatorului fizic, Teo Cercel, familiei mele dar și lui Darren Cahill, cel care a avut un rol foarte important în ascensiunea mea. Sunt extrem de emoționată. Am mult mai multe emoții decât am avut atunci când am pășit pe terenul central de la Wimbledon alături de Serena Williams" , a răspuns Simona Halep.


La ceremonia de decorare a fost prezentă familia Simonei Halep, dar și oamenii din staff-ul acesteia și alți prieteni. 
Reamintim că Simona Halep a cucerit trofeul de la Wimbledon după ce s-a impus în finală în fața americancei Serena Williams, în două seturi identice, 6-2, 6-2, în mai puțin de o oră.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8018 secunde