Simona Halep critică WTA: "Cred că sunt singura jucătoare care are cel mai prost program de-a lungul săptămânii. Asta se întâmplă aproape la fiecare turneu"

274
Simona Halep critică WTA:

Articole recomandate

Simona Halep a răbufnit la conferința de presă de după victoria obținută împotriva Carolinei Garcia, în sferturile turneului Rogers Cup de la Montreal. Jucătoarea noastră s-a arătat nemulțumită de modul în care organizatorii îi programează meciurile, fiind de părere că joacă la ore nepotrivite la aproape fiecare turneu. "Cred că sunt singura persoană și jucătoare care are cel mai prost program de-a lungul săptămânii. Cred că asta se întâmplă aproape la fiecare turneu", a spus liderul mondial.


"Dacă te uiți la program, cred că sunt singura persoană și jucătoare care are cel mai prost program de-a lungul săptămânii. Cred că asta se întâmplă aproape la fiecare turneu. Am văzut că mâine voi juca la 13.00 (n.r. - ora locală). Cred că cei de la WTA sunt puțin supărați pe mine, pentru că ei încearcă mereu să mă pună jos, pot spune, în program. Și sunt foarte supărată pentru asta. Mâine o să intru pe teren și o să dau tot ce am mai bun. Nu am nimic de pierdut. Este o semifinală, așa că o să merg acolo și o să încerc să joc. 


"Cred că adversara mea are deja șase ore de odihnă la hotel și eu abia am terminat meciul și acum fac asta (n.r. - discută cu presa). O să fie iar târziu. Ieri, am jucat două meciuri. Consider că azi ar fi trebuit să joc al doilea meci în sesiunea de seară și mâine la 18.00, nu la 13.00. Aceasta este părerea mea și cred că am dreptate. Nu m-am plâns niciodată de program. După cum mă știți deja de ani, nu mă plâng niciodată de nimic. Dar azi a fost destul", a declarat Halep, la conferința de presă de după meciul cu Caroline Garcia, potrivit News.ro.


Programul meciurilor de la Montreal a fost dat peste cap din cauza ploii, iar Simona Halep a fost nevoită să joace joi două partide în decurs de doar câteva ore: continuarea duelului cu Anastasia Pavlyuchenkova din turul doi și confruntarea din optimi cu Venus Williams.


În plus, semifinala de sâmbătă se va disputa de la ora locală 13:00, după ce Halep a jucat vineri în sferturi, cu Caroline Garcia, de la ora 18:30, în prima partidă a sesiunii de seară. Liderul mondial s-a impus în fața frantuzoaicei cu 7-5, 6-1, după o oră și 28 de minute de joc.


Ashleigh Barty (16 WTA), adversara Simonei în semifinale, a evoluat în sferturi vineri, de la ora locală 12:30, în primul meci al zilei. Australianca a învins-o pe Kiki Bertens (Olanda, 18 WTA), scor 6-3, 6-1, după 55 de minute de joc.


Finala dintre Simona Halep și Ashleigh Barty va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00 (ora României), putând fi urmărită în direct pe Digi Sport 2 și LiveText pe HotNews.ro.


Simona Halep se află pentru a patra oară consecutiv în semifinalele turneului Rogers Cup. La ediția de anul trecut, când competiția s-a disputat la Toronto, Halep a fost învinsă în semifinale de Elina Svitolina, scor 6-1, 6-1. Românca a câștigat turneul în 2016, la Montreal (7-6(2) 6-3 cu Madison Keys), iar în 2015 a pierdut în ultimul act, în fața elvețiencei Belinda Bencic, după ce a abandonat în decisiv.


Turneul de la Montreal face parte din categoria Premier 5, se dispută în perioada 6-12 august pe hard și are premii totale în valoare de $2.820.000. Ultima campioană este Elina Svitolina, în timp ce la dublu s-au impus rusoaicele Elena Vesnina și Ekaterina Makarova.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8744 secunde