Simona Halep, calificată în semifinalele turneului de la Wimbledon

174
Simona Halep, calificată în semifinalele turneului de la Wimbledon - tenis-1562704024.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (nr. 7 WTA) s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului, după ce a învins-o, ieri, în două seturi, scor 7-6 (4), 6-1, pe chinezoaica Shuai Zhang, într-o partidă contând pentru sferturile de finală. 


În vârstă de 27 ani, constănțeanca a reușit calificarea pentru a doua oară într-o semifinală la All England Club, după performanța din 2014. 


Simona a început ezitant meciul cu Zhang, fiind condusă cu 3-0 și 4-1, dar apoi jocul i-a mers perfect, restabilind rapid egalitatea, 4-4, și împingând setul prim în tie-break. Aici, constănțeanca a impus ritmul și a câștigat cu 7-4.  
Setul secund a fost controlat cu autoritate de Simona Halep, care nu i-a mai lăsat asiaticei nici cea mai firavă speranță. 
"Joc cel mai bun tenis al meu pe iarbă. Am energie, mă simt proaspătă, încrezătoare când pășesc pe teren. Am luptat din greu în primul set, chiar și când eram condusă cu 4-1. Știam că ea va lovi foarte tare, dar azi am știut că trebuie să fiu cât mai puternică", Simona Halep. 


Grație acestui succes, românca și-a asigurat un cec de 588.000 de lire sterline și 780 de puncte WTA, urmând să joace în penultimul act cu ucraineanca Elina Svitolina (24 ani, nr. 8 WTA). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7998 secunde