Simona Halep, antrenament și voie bună la Adelaide

225
Simona Halep, antrenament și voie bună la Adelaide - simonahalep-1578439803.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep se află în Australia, departe de frigul din România, acolo unde se pregătește intens pentru primul turneu WTA al anului la care va participa, cel de la Adelaide. 


Tenismena constănțeană va aborda competiția cu un moral foarte bun, mai ales că a revenit pe locul al 3-lea în ierarhia mondială, fără să joace vreun meci. Simona a profitat de înfrângerea suferită de japoneza Naomi Osaka la unul dintre turneele începutului de an și a depășit-o pe aceasta în clasament. 


Antrenamentele Simonei Halep la Adelaide sunt presărate cu multă voință, dar și cu voie bună. 


Antrenorul Darren Cahill are grijă să o mențină pe sportiva de la malul mării într-o formă bună și să o facă să se simtă relaxată, astfel încât să dea randament maxim la prima sa competiție din 2020. 


După ce va juca la Adelaide, orașul natal al lui Darren Cahill, Simona Halep va lua parte la primul turneu de Grand Slam al anului: Australian Open. Acest lucru se va întâmpla în cazul în care turneul nu va fi anulat. Organizatorii iau și această decizie în calcul, după dezastrul provocat de incendiile devastatoare de la Antipozi. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1533 secunde