Simona Halep, alături de copiii care vor să joace tenis

128
Simona Halep, alături de copiii care vor să joace tenis - simonahalep-1563486510.jpg

Articole recomandate

După ce a devenit campioană la Wimbledon, Simona Halep are planuri mari. Sportiva constănțeană se gândește acum la ultimul turneu de Grand Slam al anului, cel de la US Open, iar apoi vrea să își îndrepte atenția către copiii români care vor să joace tenis. 


Halep a anunțat că, atunci când se va întoarce de la New York, va merge în fiecare oraș al țării pentru a-i încuraja pe cei mici să practice sportul alb. 


"Am vrut să deschid mentalitatea spre vis. Cred că am inspirat multă lume, sper ca acest rezultat să dea mai multă încredere oamenilor că orice e posibil. Vreau ca un milion de copii să meargă la tenis. Apoi, să venim cu toții pe un stadion să-i sărbătorim. Voi merge prin țară, după US Open, pentru ca tot mai mulți copii să se îndrepte spre tenis", a declarat Simona Halep. 
Până la turneul de la Flushing Meadows, Simona Halep va participa la câteva turnee pe hard, pentru a se obișnui cu suprafața. Unul dintre cele mai importante turnee la care va merge Simona înainte de US Open este Rogers Cup, care va avea loc în Canada.
 
Mircea GHIȚĂ




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6928 secunde