Simona Halep a vorbit despre suprafața de joc, de la Ostrava

202
Simona Halep a vorbit despre suprafața de joc, de la Ostrava - simonahalep-1549469090.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis, din Constanța, Simona Halep, a declarat, ieri, într-o conferință de presă susținută la Ostrava, că suprafața de joc pe care se va disputa meciul de Fed Cup cu Cehia este una dificilă deoarece are culoarea verde și mingea se vede destul de greu.

"E greu de spus dacă suprafața de joc reprezintă un avantaj sau un dezavantaj pentru noi pentru că ne-am antrenat doar de două ori. Este însă o suprafață dificilă, mai ales că e verde și este greu de văzut mingea. Dar consider că pentru toată lumea suprafața va fi la fel, dificilă sau mai puțin dificilă. Important este să ne simțim bine și să fim apte 100% atunci când vom intra pe teren", a spus numărul 3 mondial.

Echipa României de Fed Cup pentru întâlnirea de la sfârșitul săptămânii este formată din jucătoarele Simona Halep (numărul 3 WTA), Mihaela Buzărnescu (29 WTA), Irina Camelia Begu (75 WTA), Ana Bogdan (105 WTA) și Monica Niculescu (106 WTA).

Din echipa Cehiei fac parte jucătoarele Karolina Pliskova (5 WTA), Katerina Siniakova (nr. 1 în clasamentul de dublu WTA), Barbora Krejcikova (nr. 2 în clasamentul de dublu WTA) și Marketa Vondrousova (nr. 72 WTA).

Echipa de Fed Cup a României întâlnește în 9-10 februarie, la Ostrava, deținătoarea trofeului, Cehia, în primul tur al Grupei Mondiale. Meciul se va disputa pe suprafață hard, în Ostravar Arena, o sală cu o capacitate de 6.350 de locuri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2189 secunde