Simona Halep a învins-o pe Jennifer Brady și este în turul 2 la Australian Open

142

Articole de la același autor

Simona Halep a debutat cu dreptul la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Tenismena din Constanța a întâlnit-o, ieri, în primul tur pe americanca Jennifer Brady, jucătoare aflată pe locul 49 în ierarhia mondială. 


Primul set a fost unul extrem de echilibrat, cele două tenismene mergând cap la cap până în tie-break. Simona a fost nervoasă pe tot parcursul setului și a fost foarte aproape să se accidenteze grav la mâna dreaptă, după ce a căzut alergând după o minge. În cele din urmă, problema s-a rezolvat, iar Halep s-a impus în tie-break cu scorul de 7-5. 


Moralul lui Jennifer Brady a scăzut brusc în parțialul al doilea, iar Simona a jucat din ce în ce mai bine, executând lovituri speciale. Jucătoarea de la malul mării s-a impus cu 6-1 și a obținut astfel calificarea în turul al doilea la Australian Open. 
"A fost un meci dificil. Am mai jucat acum câteva luni și am ajuns până la setul decisiv. Mă bucur că am trecut de acest meci, aștept turul următor. Mă simt foarte bine în Australia, îmi place să joc aici. În setul al doilea mi-am găsit ritmul mai bine, am reușit s-o plimb mai mult pe teren. Am fost mai puternică și m-am descurcat mai bine în setul secund", a declarat imediat după finalul meciului Simona Halep. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.368 secunde