Simona Halep a declarat forfait pentru turneul de la Zhengzhou

146

Articole recomandate

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul 4 mondial, este accidentată la glezna stângă și a declarat forfait pentru turneul de la Zhengzhou (China), ce va începe pe 9 septembrie, informează WTA. 


Accidentarea de la glezna stângă a făcut-o pe Simona Halep să abandoneze în meciul cu jucătoarea cehă Marie Bouzkova, disputat pe 10 august, la Toronto. La Cincinnati, ea a fost eliminată de viitoarea câștigătoare a competiției, Madison Keys, iar la US Open, ultimul turneu de Mare Șlem al anului, a cedat în turul secund în fața americancei Taylor Townsend. 


Fostul lider mondial are în continuare dureri, ceea ce a făcut-o să renunțe la turneul de la Zhengzhou, aflat la prima ediție. 
"Simt în continuare dureri la gleznă și staff-ul meu medical m-a sfătuit să nu joc săptămâna viitoare", a declarat Halep, potrivit unui comunicat postat de WTA, consultat de Agerpres. Ea a spus că și-ar fi dorit să joace la Zhengzhou, oraș unde nu a mai fost, și speră să fie prezentă la ediția de anul viitor a turneului.
 
După ce românca a declarat forfait, jucătoarea cehă Tereza Martincova este calificată direct pe tabloul principal.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6528 secunde