​BRD Bucharest Open / Irina Begu și Raluca Olaru, în semifinalele probei de dublu, după ce Patricia Maria Țig s-a accidentat

163
​BRD Bucharest Open / Irina Begu și Raluca Olaru, în semifinalele probei de dublu, după ce Patricia Maria Țig s-a accidentat - dxbyrbxsaalskv-1563466767.jpg

Articole recomandate

​​Perechea formată din Irina Begu și Raluca Olaru (cap de serie 1) s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open, după ce Patricia Maria Țig s-a accidentat la încheietura mâinii stângi în timpul partidei cu Anastasija Sevastova, de pe tabloul de simplu. Țig a făcut echipă, la această competiție, cu Irina Bara.


Pentru un loc în marea finală, principalele favorite se vor duela cu învingătoarele partidei Andreea Mitu/Lara Arruabarrena-Vecino (România/Spania) vs Jaqueline Cristian/Gabriela Ruse (România).


În cealaltă semifinală se vor întâlni cuplurile Viktoria Kuzmova/Kristyna Pliskova (Slovacia/Cehia) și Aliona Bolsova Zadoinov/Tereza Mrdeza (Spania/Croația).


BRD Bucharest Open face parte din categoria International și este dotat cu premii în valoare de 250.000 de dolari. Competiția se desfășoară în perioada 15-21 iulie 2019, la Arenele BNR din Capitală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7743 secunde