Show în "Badea Cârțan" și la plajă! Trofeul Dobrogei și Oval 5 Beach Rugby

184

Articole de la același autor

Sâmbătă și duminică, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", se va desfășura Trofeul Dobrogea la mini-rugby, competiție organizată de CS Cleopatra Mamaia, în colaborare cu Federația Română de Rugby. Și-au anunțat prezența peste 600 de sportivi din întreaga țară, care se vor lupta pentru trofeele celor patru categorii de vârstă: U8, U10, U12 și U14. 


"Terenul va fi împărțit în trei și se va juca pe lățime, la categoriile U8, U10 și U12. Sâmbătă, începând cu ora 9, se vor juca partidele eliminatorii, din care vor rămâne doar cele mai puternice echipe, iar duminică, vom disputa fi-nalele. Se va duce o luptă aprigă pentru trofeu, ținând cont că sunt atât de mulți copii angrenați în această competiție", a declarat directorul turneului, Nicolae Șișiu. 


Tot în aceste zile, mai precis în perioada 27-30 iunie, va avea loc a Vll-a ediție a Turneului Oval 5 Beach Rugby, pe plaja din dreptul Complexului "Cleopatra" din Mamaia. Evenimentul este organizat de către Federația Română de Rugby, CS Cleopatra Mamaia, Asociația Sportivă Oval 5 Beach Rugby România și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța. 


"Competiția a strâns laolaltă peste 500 de copii legitimați la 20 de cluburi din toată țara. Vor juca pe categorii începând de la U14 până la Old Boys, unde se vor înfrunta selecționata Constanței cu cea a Bucureștiului. Derulăm în conti-nuare astfel de proiecte pentru pro-movarea rugby-ului și pentru a le da ocazia și altora de a se afirma", a de-clarat președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan. 


Turneul final al Campionatului Național de rugby juniori U16 și-a desemnat câștigătoarea. CNE Baia Mare a învins, în finala mare, cu scorul de 24-7 (12-0), pe CSM Baia Mare, și s-a încununat campioană a acestei categorii. Perfor-manța băimărenilor este una de apre-ciat, obținând pe parcursul turneului victorii pe linie. 


În finala mică, CSM Olimpia București a învins fără drept de apel pe CS Tomitanii Constanța, scor 21-0 (7-0), și și-a adjudecat medaliile de bronz. 


Pe locul cinci s-au clasat rugbiștii de la CSS Bârlad, echipă care a dispus de CSA Steaua București cu scorul de 19-3 (7-3), iar în finala pentru locurile 7-8, CS Cleopatra a reușit să câștige la limită, scor 5-0 (0-0), partida contra celor de la LPS Focșani. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4764 secunde