Sharapova este OUT! Anunțul rusoaicei

194
Sharapova este OUT! Anunțul rusoaicei - 591bc74646fdagettyimages68062193-1497176502.jpg

Articole recomandate

Maria Sharapova nu va participa nici la al treilea Grand Slam al anului, Wimbledon. Rusoaica a renunțat la sezonul de iarbă din cauza accidentării suferite luna trecută, la turneul de categorie Premier 5 de la Roma.


"După investigații suplimentare s-a constatat că ruptura musculară pe care am suferit-o la Roma nu îmi va permite, din păcate, să particip la turneele pe iarbă la care eram programată să joc. Mulțumesc federației engleze pentru susținerea arătată după revenirea mea cu un wild-card pentru Birmingham, turneu la care sper că mulți dintre voi veți putea fi prezenți. Abia aștept să vă văd acolo la anul", a scris Sharapova pe contul său de Facebook.

Aflată pe locul 178 în clasamentul WTA din cauza suspendării de 15 luni primite pentru dopaj, Sharapova (30 de ani) a anunțat că își va continua recuperarea și că va reveni în circuit la turneul de la Stanford, care începe pe 31 iulie.

Maria Sharapova a revenit pe teren în 26 aprilie, la Stuttgart, după suspendarea primită după ce a fost depistată pozitiv cu meldonium, la Australian Open, în 2016.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2494 secunde