Sezonul de yachting, inaugurat cu Trofeul Mircea - Memorial "Amiral Ilie Ștefan"

302
Sezonul de yachting, inaugurat cu Trofeul Mircea - Memorial

Articole de la același autor

Timp de două zile, pe lacul Siutghiol, în organizarea Clubului Amiralilor, a cluburilor sportive constănțene Wind Hunters și Știința și a Asociației Județene de Yachting Constanța, s-au desfășurat întrecerile Trofeului Mircea - Memorial "Amiral Ilie Ștefan" la yachting. 


La competiție, care a marcat deschiderea sezonului 2019 de yachting la Constanța, au luat startul sportivi juniori, la clasele Optimist, Cadet, Lasaer radial și OK. De asemenea, cu această ocazie, s-au derulat întreceri și în cadrul Campionatului Național, la clasa OK - juniori și seniori. 


"Vântul a pus în valoare buna pregătire a sportivilor și acumularea de cunoștințe de regulament și din pregătirea teoretică. Am asistat la o reuniune nautică în care s-au înregistrat multe răsturnări de poziții în clasament. Grație cunoștințelor despre întreținerea și repararea ambarcațiunilor, acumulate în perioada pregătirii de iarnă, sportivii au făcut față defecțiunilor pe apă fără a abandona competiția", a declarat, pentru "Cuget Liber", prof. Domnica Micu, antrenor în cadrul CS Știința Constanța. 
Iată rezultatele înregistrate: Clasa Optimist juniori: 1. Costa Verioti, 2. Andreas Boicenco, 3. Eric Ion (toți de la Nautic Yachting Club); Clasa Optimist peste 12 ani: 1. Noel Voinescu (Știința Constanța), 2. Carina Matea (Știința), 3. Florin Ionescu (N.Y.C.); Clasa Cadet: 1. Maria Popescu + Albert Cârcu, 2. Bianca Șulcă + Antonio Matea, 3. Otilia Alexiu + Andrei Odagiu, toți de la Știința; Clasa OK seniori: 1. Toni Nedelea, 2. Alexandru Micu, 3. Oasim Zien, toți de la CS Știința; Clasa OK juniori: 1. Oasim Zien, 2. Tiberiu Popescu, 3. Cristian Alexiu, toți de la Știința Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8242 secunde