Selma Cadâr, campioană la dublu, în turneul din Austria

249
Selma Cadâr, campioană  la dublu, în turneul din Austria - selmacadar-1501168959.jpg

Articole de la același autor

La Wels (Austria), a avut loc, zilele trecute, unul dintre cele mai puternice turnee din Circuitul ITF Juniors, denumită "City of Wels Junior - Grand Prix 2017" clasificat la nivel Grade 1.

La ediția din acest an, România a fost reprezentată de trei jucători pe tabloul masculin de simplu, Bogdan Pavel, Filip Jianu și constănțeanul Ștefan Paloși, și de trei jucătoare pe tabloul de simplu feminin: Andreea Prisăcariu, Denise-Antonela Stoica și o altă sportivă de la malul mării, Selma Ștefania Cadâr.

În proba feminină de dublu, Selma Cadâr (LPS Constanța) a câștigat trofeul, alături de Andreea Prisăcariu, după ce au trecut în două seturi de cuplul Kristyna Lavickova (Cehia)/Clara Tauson (Danemarca), scor 6-3, 7-6 (9).

Băieții nu au fost atât de norocoși în proba dublu. Cuplul Filip Jianu/Alexander Zgirovsky (Belarus) s-a oprit în semifinale, după duelul contra perechii braziliene Igor Gimenez/Pucinelli de Almeida, prin abandon.

Cel mai bun rezultat al băieților a fost reușit de sportivul legitimat la TC Idu Mamaia, Ștefan Paloși, care a ajuns până în sferturile de finală, fiind eliminat de favoritul nr. 1, argentinianul Stefano Baez, care avea să devină campion, scor 2-6, 3-6. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5166 secunde