Se încheie cel mai negru an din istoria rugby-ului românesc

335
Se încheie cel mai negru an  din istoria rugby-ului românesc - seincheie-1546014413.jpg

Articole de la același autor

Președintele Federației Române de Rugby, Alin Petrache, a declarat că anul 2018 a fost cel mai greu din istoria sportului cu balonul oval din țara noastră, însă a subliniat că nu se pune problema resemnării, ci dimpotrivă, obiectivul va fi construirea unei echipe puternice pentru Cupa Mondială din 2023.

"Anul care se încheie a fost unul dificil pentru rugby-ul românesc, cel mai greu din istoria acestui sport, fără a exagera. Descalificarea de la Cupa Mondială din 2019 este un moment negru pentru noi, cel mai negru de până acum, iar repercusiunile acestuia sunt uriașe, atât în rândul celor ce fac parte din acest fenomen, cât și în rândul suporterilor, al celor ce sprijină acest sport bărbătesc. Am analizat toate posibilitățile de a lupta cu această decizie, le-am folosit pe toate și, din păcate, singura cale de a continua este să acceptăm ceea ce s-a întâmplat. Asta nu înseamnă că ne vom resemna, avem înaintea noastră câțiva ani buni în care trebuie să schimbăm multe lucruri, în care să ne pregătim temeinic pentru următoarea ediție de Cupă Mondială, pentru că obiectivul nostru este construirea unei echipe puternice pentru ediția din 2023, din Franța", a afirmat Petrache, citat de Agerpres.

Alin Petrache a mai spus că încearcă să găsească variante cât mai bune pentru competițiile pe care FRR le organizează, pentru a da șansa tuturor jucătorilor să evolueze. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4108 secunde