Sâmbătă, start al Cupei Mării Negre la ciclism

352
Sâmbătă, start al Cupei Mării Negre la ciclism - sambata-1462465805.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 7 mai, de la ora 10.30, la centrul comercial Maritimo va începe prima etapă a Cupei Mării Negre la ciclism, ediția 2016, destinată copiilor până în 14 ani. Competiția este organizată de către Clubul Sportiv Bilal Constanța, în colaborare cu Skirtbike și Papergirl, două concepte ce promovează ciclismul în rândul femeilor. 


Lungimea probelor va fi de 1 kilometru - pentru cei mici de 5 ani, 2 kilometri - pentru copii 8-10 ani și 3 km - pentru copii 10-14 ani.
Celelalte două etape se vor desfășura pe 22 mai, în stațiunea Mamaia, zona Radio Constanța, iar ultima etapă va fi pe 29 mai, va avea loc pe Bulevardul Aurel Vlaicu, în zona Campusului Universitar, și este inclusă în proiectul ciclist Turul Dobrogei. Înscrierile se pot face sâmbătă, între orele 8.30 și 10.00. 


"Este prima ediție de competiție pe care clubul Bilal o organizează exclusiv pentru copii. Sunt sigur că orice părinte ar vrea să își vadă copiii într-un mediu sănătos, din care se poate face și performanță. Obiectivul nostru principal este promovarea ciclismului în rândul copiilor ca modalitate de socializare și distracție", a de-clarat președintele clubului CS Bilal Constanța, Victor Bănescu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5216 secunde