Salbă de medalii pentru CS Farul, la Naționalele de haltere

188
Salbă de medalii pentru CS Farul, la Naționalele de haltere - tolba-1527007353.jpg

Articole de la același autor

În perioada 15-18 mai, în Sala Polivalentă "Elisabeta Lipă" din Botoșani, au avut loc Campionatele Naționale de haltere pentru juniori 2 și 3. La competiție, s-au prezentat peste 200 de sportivi, legitimați la 23 de cluburi din țară, inclusiv Constanța. 


Halterofilii de la CS Farul și-au demonstrat valoarea, câștigând nu mai puțin de 22 de medalii: șase de aur, 11 de argint și cinci de bronz. 


La juniori 3, Vlăduț Matei (36 kg) a obținut trei medalii de aur, la smuls, aruncat și total. De asemenea, în toate cele trei probe, constănțeanul a fost precedat de către colegul său de club David Ichim. 


La juniori 2, cele mai bune rezultate au fost înregistrate de Albert Mărgăritescu (77 kg), cel care a fost primul la smuls, aruncat și total. Câte trei distincții de argint au fost obținute de către Darius Tătaru (62 kg) și Andreea Ocu (36 kg). Daniel Pîndaru (40 kg) a terminat pe locul doi la aruncat și trei la total, la fel și Robert Vlădeanu (69 kg). În schimb, Ionuț Morar (45 kg) a terminat pe locul trei în toate cele trei probe. 


Sportivii de la CS Farul sunt antrenați de Aurel Tătaru și Angheluș Beșleagă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3644 secunde