Salbă de medalii europene pentru karatiștii constănțeni

196
Salbă de medalii europene pentru karatiștii constănțeni - salbakarate-1445972118.jpg

Articole de la același autor

În week-end, la Istanbul (Turcia), s-au desfășurat Campionatele Europene de karate. Din delegația României, au făcut parte și sportivii de la CS Farul și de la CS Tomis, antrenați de Valerian Mușat. 


La seniori, de la CS Farul, Andreea Cotoban (-68 kg) a obținut aur la kumite shobu și bronz la kumite WKF, iar Livia Cotoban (+68 kg) a câștigat argintul la kumite WKF și bronz la kumite shobu. 


Sportivele Andreea Constandache și Bianca Gorun au disputat finala la kumite shobu, categoria -61 kg. Andreea s-a impus și a câștigat aurul, iar Bianca, argintul. Bianca a mai câștigat bronzul la kata, la categoria respectivă. 


În proba pe echipe, surorile Cotoban împreună cu Andreea au câștigat aurul la kata și bronzul la kumite shobu, în timp ce Bianca a făcut echipă cu sportivele altui club și s-a clasat pe locul trei la kumite shobu și kata. 


La categoria copii, sportivii de la CS Tomis și-au adjudecat șapte medalii europene. Victor Gaitas (-61 kg) a câștigat bronzul la kumite, iar alături de Romeo Găvan a obținut tot bronz, la kata pe echipe.


La categoria 7-8 ani, Alis Abibula a cucerit locul I la kata. Tot la kata, Alis, Laura Mușat și Elisa Asan s-au clasat pe locul doi, la echipe. Laura a mai obținut o medalie de bronz la kata, categoria 8-9 ani. La băieți, Emre Asan (7-8 ani) a urcat pe locul trei. Emre, Ștefan Anica și Mihai Pârvu au obținut titlul european la kata (7-8 ani).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3608 secunde