Vești bune la HC Dobrogea Sud

Sabin Ignat, aproape recuperat. "Ne bucurăm să îl vedem în forță"

211
Sabin Ignat, aproape recuperat.

Articole de la același autor

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud Constanța se află în continuare în autoizolare și așteaptă cu sufletul la gură revenirea pe parchetul Sălii Sporturilor.

Unul dintre jucătorii importanți ai echipei, Sabin Ignat, accidentat grav în urmă cu patru luni, a fost nevoit să sufere o intervenție chirurgicală la tendonul ahilian. Pe pagina de Facebook a clubului de la malul mării, au apărut imagini cu sportivul care efectuează recuperarea. Acesta se simte foarte bine și este dornic să revină pe teren, antrenându-se într-un cadru relaxant.

"La fix patru luni de la operație, tendonul nu îl mai supără pe Sabin, care ne arată cât de bine se mișcă. Probabil este singurul căruia i-a prins bine pauza din campionat, având timp destul să se concentreze pe recuperare în izolare. Ne bucurăm să îl vedem în forță și așteptăm momentul revenirii pe teren", a transmis conducerea clubului de pe litoral.

Reamintim că Sabin Ignat s-a accidentat grav, în luna ianuarie a acestui an, la un antrenament, intrând într-un contact fizic cu un coechipier. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5318 secunde