Să fie cu noroc! FC Viitorul Constanța debutează în cupele europene

598
Să fie cu noroc! FC Viitorul Constanța debutează în cupele europene - safiecunoroc-1469630672.jpg

Articole de la același autor

În această seară, de la ora 21.30, FC Viitorul Constanța va debuta în compe-tițiile europene, în deplasare, contra belgienilor de la KAA Gent, în turul al lll-lea preliminar din Europa League.

Trupa lui Gheorghe Hagi are o misiune extrem de dificilă, în această seară, împotriva unor belgieni foarte ambițioși, care au reușit anul trecut să se califice în optimile de finală ale UEFA Champions League dintr-o grupă cu Zenit Saint Petersburg, Valencia și Lyon!

Hagi consideră însă că nu este cazul ca echipa sa să se teamă de fosta campioană a Belgiei, chiar dacă calculele de pe hârtie îi arată favoriți.

"Gent e mai bună, mai experimentată, dar nu trebuie să ne simțim inferiori. Abordăm meciul de la egal la egal", a declarat managerul tehnic.

Returul FC Viitorul - KAA Gent este programat pe 4 august, de la ora 21.15, pe stadionul "Central" din Complexul Academiei Hagi, de la Ovidiu.

v v v

Clubul constănțean își informează suporterii care doresc să își achiziționeze bilete pentru partida FC Viitorul - Steaua București, din cadrul etapei a ll-a a Ligii l, programat duminică, 31 iulie, de la ora 20.30, la Ovidiu, că acestea costă 80 de lei la tribuna l, 60 de lei la tribuna a ll-a și 20 de lei la peluzele l și ll.

Numărul maxim de bilete achiziționate de către o persoană este de patru, conform Legii 04/2012. Biletele de acces se pot procura prin rețeaua Eventim. Atenție, nu se vor mai comercializa bilete de acces pentru meci la casele de bilete amenajate, așa cum a fost pe parcursul sezonului competițional precedent! 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8002 secunde