Elena Frîncu, membru al CEx al COSR:

"S-au pregătit banii și mașinile pentru performerii de la JO"

354
Prezentă, vineri, la ședința Comitetului Executiv al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Elena Frîncu, membru al CEx, a declarat, pentru "Cuget Liber", că, până în prezent, România are 100 de sportivi calificați la Jocurile Olimpice de la Londra 2012.
"Avem calificată și echipa de polo, așteptăm acum echipa de handbal feminin să facă pasul spre Londra", a precizat Elena Frîncu.
Fostul director executiv al DJST Constanța a explicat că, din punct de vedere financiar, costurile delegației care va reprezenta țara noastră sunt acoperite.
"COSR a asigurat transportul, echipamentul, diurnele, premierile, casa olimpică", a spus Elena Frîncu, adăugând apoi că îi pare foarte rău că boxerul constănțean Ionuț Gheorghe a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra: "E mare păcat, acest eșec îi va închide cariera. S-au făcut mari eforturi pentru ca Ionuț să continue performanța, însă a ratat. Nu discut acum despre cauzele acestei înfrângeri. Păcat, pentru că sportivii care vor face rezultate la JO de la Londra vor avea parte de surprize. Totul e aranjat, premieri, bani, mașini și altele".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Martie 2012
Stire din Sport : "Am fost mereu căpitan de echipă!"
Pagina a fost generata in 0.221 secunde