Campionatul Mondial de tenis de masă

S-a lovit de "zidul" chinezesc! Eliza Samara, eliminată în optimi

211
S-a lovit de

Articole de la același autor

Jucătoarea constănțeană Elizabeta Samara a ratat calificarea în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de tenis de masă, competiție care se desfășoară, în această perioadă, la Budapesta (Ungaria).

În optimi, Samara a întâlnit-o pe chinezoaica Manyi Wang în fața căreia a cedat la mare luptă, scor 2-4. Asiatica a condus cu 3-0 pe seturi, dar doar în cel secund replica Elizei a fost mai "subțire" (13-11, 11-3, 11-9), apoi, când se părea că soarta partidei este lămurită, eleva antrenorului Viorel Filimon a avut o revenire în forță, apropiindu-se la 3-2 la general, după 12-10 și 11-8 în seturile patru și cinci. Din păcate, setul șase, câștigat de chinezoaică la mare luptă, 13-11, a spulberat speranțele Elizei la medalie.

Tot la simplu feminin, și tot în faza optimilor de finală s-a oprit și Bernadette Szocs, care nu a opus rezistență decât în setul secund al partidei pierdute, scor 0-4 (4-11, 12-14, 5-11, 6-11), în fața jucătoarei Wai Yam Minnie Soo, din Hong Kong.

v v v

Aseară, s-au jucat partidele Eliza Samara/Bernadette Szocs - Hyo Sim Cha/Hae Nam Kim (Coreea de Nord) și Ovidiu Ionescu/Alvaro Robles (Spania) - Jonathan Groth (Danemarca)/Liam Pitchford (Anglia), contând pentru optimile de finală ale probele de dublu feminin, respectiv dublu masculin, terminate însă după închiderea ediției.

România a avut înscriși nouă sportivi în probele de simplu feminin și masculin, dublu feminin și masculin și dublu mixt la Campionatul Mondial de tenis de masă de la Budapesta. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5734 secunde