S-a încheiat vacanța! Simona Halep a început pregătirea pentru noul sezon

233
S-a încheiat vacanța! Simona Halep a început pregătirea pentru noul sezon - saincheiat-1576436947.jpg

Articole de la același autor

Vacanța s-a încheiat pentru Simona Halep. Tenismena constănțeană a plecat în Dubai, acolo unde se pregătește alături de antrenorul său, Darren Cahill, în vederea noului sezon competițional.


A patra tenismenă a lumii a ales Dubai ca destinație pentru pregătire, pentru că vremea seamănă foarte mult cu cea din Australia, acolo unde va juca la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. 


Simona Halep a anunțat deja ca va merge la Antipozi, acolo unde va participa la un turneu pregătitor, în vederea competiției celebre din Australia. 


Pentru a face pregătirea mult mai frumoasă și pentru a relaxa atmosfera, Darren Cahill i-a dăruit Simonei un echipament al echipei de fotbal Port Adelaide United, să se antreneze cu el. De altfel, Simona s-a declarat în trecut fană a celor de la Port Adelaide United. 


"Știu cât de mult înseamnă acest club pentru Darren, pentru tatăl lui și pentru familia lui. Cei de la club sunt norocoși că au cel mai bun antrenor de tenis din lume în conducere. Port Adelaide a devenit și clubul meu și le doresc jucătorilor și echipei mult noroc", a scris Simona Halep pe Instagram. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Decembrie 2019
Stire din Sport : Simona Halep revine în topuri!
Pagina a fost generata in 0.4788 secunde