S-a frânt Săgeata! Echipa din Năvodari se retrage din campionat

208
S-a frânt Săgeata! Echipa din Năvodari se retrage  din campionat - safrant-1417024963.jpg

Articole de la același autor

La începutul campionatului, Săgeata Năvodari avea ca și obiectiv promovarea, însă încet-încet, din cauza problemelor financiare, acest obiectiv a fost înlăturat. Printre primele semnale de alarmă au fost întârzierea salariilor jucătorilor, rezilierea contractelor cu managerul Aurelian Băbuțan, ca mai apoi să urmeze despărțirea și de antrenorul Cătălin Anghel și staff-ul său. Cu toate acestea, Săgeata s-a menținut în primele patru echipe.

Situația a devenit din ce în ce mai critică, iar săptămâna aceasta, jucătorii au făcut câteva vizite la Primăria Năvodari. Ieri, după ultima discuție cu viceprimarul Florin Chelaru, a fost anunțat faptul că Săgeata Năvodari se retrage din campionat. Informația a fost confirmată la scurt timp și de pre-ședintele clubului, George Poștaliu.

"Hotărârea de a retrage echipa din campionat au luat-o autoritățile locale, nu eu", a declarat Poștaliu, pentru "Cuget Liber".

Antrenorul Gică Butoiu nu știe dacă există vreo șansă ca jucătorii să-și primească salariile restante.

"Era singura echipă constănțeană care era în față și avea șanse să promoveze. Păcat de jucători! Dacă se desființează, nu știu dacă vor primi banii. Ei sunt liberi de contract. Grav este faptul că se apropie sărbătorile de iarnă. Îi mai avem și pe cei străini care trebuie să ajungă acasă și nu au bani nici de bilet de avion. La centrul de copii și juniori este aceeași situație. Nu știu care va fi viitorul", a declarat, pentru "Cuget Liber", Gică Butoiu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6205 secunde