S-a dat startul înscrierilor la primul turneu de streetball al toamnei

294

Articole de la același autor

Constanța sună din nou adunarea la streetball. Spectacolul baschetbalistic se reîntoarce în Sala Sporturilor. Au început înscrierile la Constanța Street Play 3x3 indoor, primul turneu al toamnei. 


După succesul celor trei turnee de streetball ale verii desfășurate în Constanța, organizatorii au decis să nu îi țină "pe bară" prea mult pe jucători și au demarat organizarea primul turneu de toamnă - Constanța Street Play 3x3 indoor. 


Turneul va avea loc în perioada 12-13 septembrie, la Sala Sporturilor. Ca și până acum, competiția se va desfășura la categoriile de vârstă U14, U18, +18 și +35, atât la feminin, cât și la masculin. Înscrierile au început încă de ieri și se vor încheia pe data de 9 septembrie. 


Echipele trebuie să fie formate din patru jucători. 


Toți participanții vor primi tricoul oficial al turneului, iar echipele câștigătoare vor obține medalii, cupe, tricouri de campion și multe alte surprize. De asemenea, concursul vine și cu o noutate, la categoria de vârstă M+18, toate echipele clasate pe podium vor fi recompensate cu premii în bani. Astfel, pentru primul loc există un premiu de 2.400 de lei, pentru locul al doilea, 1.200 de lei, iar pentru cel de-al treilea, 800 de lei. 


"Prin acest tip de evenimente, încercăm să promovăm streetball-ul, să promovăm ideea de socializare prin sport, să promovăm sportul de masă. Este foarte important să înțelegem că acest tip de evenimente precum Constanța Street Play reprezintă o bază, o piatră de temelie. Și de data aceasta, ne așteptăm la un număr foarte mare de echipe participante. Ne bucură faptul că și-au arătat interesul mai multe formații din țară, iar după feedback-ul pozitiv pe care l-am primit de la ele, suntem siguri că vor reveni la turneele din orașul nostru. Dorința noastră este de a menține continuitatea turneului și de a promova sportul și competițiile sportive. Vrem ca generațiile viitoare să învețe din nou să iubească baschetul", a declarat, pentru "Cuget Liber", Andrei Talpeș, unul dintre organizatorii evenimentului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3972 secunde