S-a aflat motivul real pentru care Paul Pogba a ratat un transfer la Real Madrid, în această vară

809
S-a aflat motivul real pentru care Paul Pogba a ratat un transfer la Real Madrid, în această vară - ptyzniz6yz0xjmhhc2g9mmmyzwu3ymvh-1568021070.jpg

Articole recomandate

Paul Pogba (26 de ani) a fost subiectul unui posibil transfer la Real Madrid, în această vară. Mijlocașul lui Manchester United declarase în mai multe rânduri că dorește să plece, dar "diavolii-roșii" nu i-au dat drumul.

Conform celor de la Fox Sports, un cuvânt în această mutare l-au avut și cei de la Adidas. Compania ar fi pierdut mulți bani dacă Pogba ar fi părăsit-o pe United, iar aceștia au avut un rol de "mediator" între francez și clubul din Manchester.

"Au fost împăciuitorii dintre jucător, agentul acestuia și clubul. Adidas a jucat un rol crucial în convingerea celor două părți să ajungă la o cale de mijloc pentru încă un sezon", spune site-ul american.


Compania germană este sponsorul sportiv al lui Pogba, într-o înțelegere valabilă pe trei ani, pentru care mijlocașul francez primește aproximativ 40 de milioane de euro. Mai mult decât atât, Adidas este și furnizorul de echipament la Manchester United, iar contractul dintre cele două valorează aproximativ un miliard și jumătate de euro.

Dacă Pogba ar fi plecat la Real Madrid, potrivit publicației, acesta nu ar fi fost decât unul dintre mulții jucători sponsorizați de Adidas la gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Real Madrid s-a reorientat spre Donny van de Beek

Real Madrid a făcut eforturi mari să-l aducă pe Paul Pogba în această vară, la cererea lui Zinedine Zidane, însă au eșuat. În aceste condiții, madrilenii s-au reorientat spre Donny van de Beek, însă fereastra de transferuri s-a încheiat pe 2 septembrie.

De fapt, conducerea madrilenilor putea să-l ia chiar din vară, însă nu a mai fost timp suficient să se "replieze", după ratarea lui Pogba. Astfel, totul se va realiza în vara viitoare, potrivit publicației spaniole As.

Mijlocașul de 22 de ani a avut un sezon trecut e excepție cu Ajax, care a ajuns până în semifinalele Champions League după ce a făcut "victime" uriașe, printre care chiar Real Madrid, campioana din 2018.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6362 secunde