Rugbiștii de la Tomitanii, pregătiri în autoizolare

de Mircea GHIȚĂ Sâmbătă, 23 Mai 2020 140
Echipa de rugby Tomitanii Constanța așteaptă cu nerăbdare reluarea antrenamentelor și implicit a competițiilor. Momentan, jucătorii antrenați de George Sava nu se pot întoarce la pregătire, acest lucru fiind interzis, din cauza pandemiei de coronavirus.

Rugby-ul este un sport de contact, iar jucătorii s-ar putea infecta foarte ușor atunci când se ating.

Cu toate acestea, sportivii de la malul mării se pregătesc în autoizolare, după un program bine stabilit de antrenorul principal și de staff-ul tehnic.

Membrii Biroului Federal au luat câteva decizii privind modul în care se va relua sau va continua activitatea competițională, având în vedere hotărârea Colegiului Director din data de 17 martie, referitoare la amânarea începerii returului Superligii și a Diviziei Naționale de Seniori.

În Superligă, s-au disputat până acum doar turul sezonului regulat și două etape din retur. Astfel, pentru ca sezonul competițional 2019-2020 să se poată finaliza în condiții optime și regulamentare, după încetarea stării de urgență se vor disputa toate partidele programate inițial, acestea urmând a avea loc într-un format comprimat cu jocuri în zilele de miercuri și duminică. Taguri

Alte ştiri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei