Rugbiștii de la CS Cleopatra pleacă, astăzi, în cantonament

194
1
Rugbiștii de la CS Cleopatra pleacă, astăzi, în cantonament - rugbistii-1518629462.jpg

Articole de la același autor

Rugbiștii de la CS Cleopatra Mamaia pleacă, astăzi, într-un cantonament la Căciulata (județul Vâlcea), acolo unde se vor pregăti în următoarele zece zile. 


După o lună de zile de antrenamente pe gazon și în sala de forță, cei peste 30 de sportivi vor face trecerea către perioada de acumulare a rezistenței fizice, un amănunt extrem de important la care jucătorii Cleopatrei trebuie să lucreze. În afara seriilor de antrenamente grele, aceștia vor disputa și câteva partide amicale, pentru a se obișnui cu balonul oval. 


La rugby în XV, CS Cleopatra Mamaia U17 se află pe poziția secundă a clasamentului, cu 22 de puncte, șase mai puțin decât lidera CSS Bârlad. La rugby în X, echipa U16 a clubului este lideră autoritară, având un avans considerabil, la jumătatea campionatului. 


Colectivul tehnic ce face deplasarea la Căciulata are următoarea componență: Victor Bezușcu - antrenor coordonator, Onal Agiacai - antrenor responsabil cu înaintarea și grămada, Bogdan Cristea - antrenor la juniori U16, rugby în X și Marius Codea - antrenor responsabil cu pregătirea fizică și psihică a jucătorilor. 


Comentează știrea

Dobrogean
15 februarie 2018
Rugby

In fiecare an fac cate un stagiu de pregatire la munte,au conditii bune de mancare si cazare fata de celelalte echipe....anul acesta trebuie sa confirme si sa casige locul 1,sau mai maturizat,au acumulat experienta,sa speram ca o vor lua inaintea celor de la Barlad si Bucuresti.SUCCES baieti.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5388 secunde