Românii și grecii își măsoară forțele la fotbal pe plajă

319
1
Românii și grecii își măsoară forțele la fotbal pe plajă - fotbalpeplaja1-1432747496.jpg

Articole de la același autor

Pasionații de fotbal pe plajă sunt invi- tați, astăzi, de la ora 18.00, pe arena "Melody" din stațiu-nea Mamaia, pentru a susține repre-zentativa României în amicalul pe care îl dispută cu Grecia, acesta fiind cel de-al doilea meci, primul fiind jucat aseară și terminat după închiderea ediției. 


Ieri, în cadrul unei conferințe de presă susținută la Maritimo, constăn-țeanul Viorel Farcaș, antrenorul echipei naționale a României, a declarat: "Este bine venită această modalitate de verificare, pentru că peste o săptămână plecăm la un turneu amical, vrem să vedem exact în ce stadiu suntem cu pregătirea tactică și fizică, astfel încât să avem timp să putem remedia problemele. Sperăm să avem parte de cât mai mulți susținători, deoarece fotbalul pe plajă este spectaculos. Publicul constănțean cunoaște fenomenul și iubește fotbalul pe plajă". 


Lotul României este format din 14 jucători, dintre care doar unul din Bucu-rești, restul fiind de la malul mării și cu toții au o experiență foarte mare în fotbalul pe plajă. 


La conferință, au mai fost prezenți Ciprian Paraschiv, reprezentantul Fede-rației Române de Fotbal, Evangelos Mazarakis, vicepreședinte al Federației Elene de Fotbal și președinte al Co-mitetului de fotbal de plajă, și Stephamas Soilemes, antrenorul echipei elene. 


Comentează știrea

george
28 mai 2015
oferta job

Cautam colaboratori pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa aprox 3 ore pe zi Cerinte: - cunostinte minime PC ; - necesar calculator; - conexiune internet; - rabdare; - seriozitate. Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire, apoi care doriti, o sa incepeti sa lucrati. Program part-time. Cereti detalii la adresa : [email protected] Oferim si solicitam seriozitate! NU CERETI DETALII PE FACEBOOK SAU MESS.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.305 secunde