România și-a aflat adversarele la Campionatul European de volei masculin

267
România și-a aflat adversarele la Campionatul European de volei masculin - romania-1547742738.jpg

Articole de la același autor

Naționala României a fost repartizată în Grupa A a Campionatului European de volei masculin 2019, alături de echipele Franței, Italiei, Bulgariei, Portugaliei și Greciei, potrivit tragerii la sorți efectuate la Bruxelles.

Meciurile din grupa României vor avea loc în Franța, la Montpellier. România va participa la o nouă ediție a Campionatului European după o pauză de 24 de ani, a câștigat o grupă preliminară cu Finlanda și Danemarca, are un titlu european, în 1963, două medalii de argint (1955, 1958) și două de bronz (1971, 1977).

Turneul final va fi găzduit de patru țări - Franța, Slovenia, Belgia și Olanda, în perioada 12-29 septembrie. Rusia este deținătoarea titlului, podiumul la ediția din 2017 fiind completat de Germania și Serbia.

Iată componența celorlalte trei grupe de la turneul final: Grupa B (Bruxelles și Anvers): Belgia, Serbia, Germania, Slovacia, Spania, Austria; Grupa C (Ljubljana): Slovenia, Rusia, Finlanda, Turcia, Macedonia, Belarus; Grupa D (Rotterdam și Amsterdam): Olanda, Polonia, Cehia, Estonia, Ucraina, Muntenegru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1847 secunde