România, șapte medalii de aur și una de argint la CM de fotbal-tenis din Franța

141
România, șapte medalii de aur și una de argint la CM de fotbal-tenis din Franța - fotbaltenis09090200-1540718882.jpg

Articole recomandate

Delegația României a câștigat șapte medalii de aur și una de argint la Campionatul Mondial de Fotbal Tenis din Le Havre (Franța).




"Tricolorii" au cucerit medalii de aur în probele de simplu, dublu și triplu la feminin și în probele de dublu și triplu la mixt. De asemenea, au câștigat medalia de argint în proba de triplu masculin.


La simplu feminin, Anemaria Gherghel și Florina Chiar au câștigat în finală contra reprezentativei Slovaciei.


La dublu feminin, echipa alcătuită din Gherghel, Chiar, Monica Șagău și Ana Maria Rizescu au învins în finală echipa Ungariei.


Iar la triplu feminin, formația alcătuită din Gherghel, Chiar, Șagău, Rizescu, Paula Paraschiv și Maria Lică a câștigat în finală echipei Ungariei.


La dublu mixt, echipa alcătuită din Gherghel, Chiar, Lucian Purice și Florin Purice a învins selecționata Moldovei.


La triplu mixt, formația tricoloră alcătuită din Gherghel, Chiar, Rizescu, Lucian Purice, Adrian Cîrstea și Marius Stoenică a câștigat finala cu reprezentativa Franței.


La simplu masculin, Florin Purice și Răzvan Vornicu, au învins în finală selecționata Franței.


La dublu masculin, echipa alcătuită din Lucian Purice, Florin Purice, Răzvan Vornicu și Norbert Varo a câștigat împotriva reprezentativei Franței.


La triplu masculin, formația alcătuită din Lucian Purice, Răzvan Vornicu, Adrian Cîrstea, Tiberiu Dascălu, Marius Stoenică și Nicușor Ilinca a fost învinsă în finală de reprezentativa Franței


Ana Maria Gherghel a fost declarată cea mai bună jucătoare din lume, în timp ce Lucian Purice a fost votat cel mai bun jucător al Campionatului Mondial.


Zece selecționate au concurat la feminin în cadrul acestei ediții de CM din Franța, în timp ce la masculin au fost prezente 12 reprezentative.


"Sunt bucuros că ne-am depășit obiectivul și am cucerit 7 medalii de aur și una de argint în cele 8 probe ale Campionatului Mondial" a declarat înaintea președintele Federației Române de Fotbal Tenis și selecționerul reprezentativei, Frederico Tavares Tchabass.




sursa text si foto: romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3362 secunde