România, reprezentată de 12 înotători la Mondialele Școlare de la Rio

de Cuget Liber Marţi, 14 Mai 2019 168
România va fi reprezentată de 12 înotători la Campionatul Mondial Școlar care se va desfășura de la Rio de Janeiro, între 17 și 23 mai, câțiva dintre ei având potențial pentru a se califica la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după cum a afirmat președinta Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, Camelia Potec.

„Noi ne cunoaștem de foarte mult timp, suntem aici să le recunoaștem valoarea, care din punctul meu de vedere în acest moment este mică. Cred că este o competiție la care sportivii noștri pot câștiga medalii. Este o competiție nu tocmai de obiectiv, dar unii dintre ei se pot califica la Jocurile Olimpice de la Tokyo”, a declarat, astăzi, într-o conferință de presă, Camelia Potec.

Sportivii care fac parte din lotul României la Campionatul Mondial Școlar, sunt următorii: Irina Alexandra Tomuță, Ciprian Lemnaru, Rebeca Chelu, Andrei Huduban, Ioan Mihnea Florea, Alexandra Șerman, Mihai Popa, Ioana Gâdea, Claudia Gâdea, Ioan Gabriel Dumitrache, Alexandru Ștefănescu și Beatrice Bocan.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei