România, locul 20 la Euro 2016, în opinia celor de la "The Guardian"

161
România, locul 20 la Euro 2016, în opinia celor de la

Articole de la același autor

Românii nu sunt singurii care taxează evoluția slabă a tricolorilor la Campionatul European din Franța. Cotidianul "The Guardian", care analizează evoluțiile tuturor celor 24 de echipe participante cataloghează campania europeană drept un eșec drastic.


"Conștientă că o victorie cu Albania, teoretic cea mai slabă echipă din grupă, îi va asigura practic calificarea, echipa lui Anghel Iordănescu pur și simplu nu a răspuns prezent și a pierdut după o eroare bizară a portarului Ciprian Tătărușanu. Pe ansamblul meciurilor din grupă, România n-a arătat nimic în atac și cu toată apărarea ei solidă și bilanțul respectabil din preliminarii, nu au reușit să încheie nic un meci fără gol primit. Campania ei nu poate fi considerată altfel decât un eșec drastic- eliminarea din faza grupelor pentru a patra oară din cinci participări la Campionatul European", scriu britanicii , care plasează România pe locul 20, prin prisma evoluției.


"The Guardian" plasează alte patru echipe sub România, în acest clasament: Austria, Cehia, Ucraina și mai ales Rusia, formația cu cele mai multe lipsuri.


La polul opus, topul celor mai impresionante echipe este condus de Croația, urmată de Germania, Italia, Spania, Franța și Polonia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4639 secunde