Rivaldinho, printre cei mai în formă fotbaliști ai Viitorului

211
Rivaldinho, printre cei mai în formă fotbaliști ai Viitorului - fotbalviitorul-1575065975.jpg

Articole de la același autor

Rivaldinho este și în acest campionat unul dintre cei mai buni jucători ai Viitorului. 


Cu cinci goluri și patru pase decisive, atacantul brazilian este printre cei mai în formă jucători din campionat și unul dintre componenții de bază ai formației constănțene. Chiar dacă revenea după o accidentare care îl ținuse aproximativ o lună de zile în afara terenului, fotbalistul sud-american a marcat unul dintre golurile Viitorului în succesul cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 4-1, în etapa a 17-a și a contribuit din plin, prin evoluția sa generală, la victoria echipei. 


Săptămâna viitoare, FC Viitorul va susține două meciuri importante de campionat: cu FC Botoșani (luni, 2 decembrie, de la ora 20.30, în deplasare, în etapa a 18-a) și cu Astra Giurgiu (joi, 5 decembrie, de la ora 20.30, pe stadionul "Central" de la Ovidiu, în etapa a 19-a). 


XXX 
După spectacolul oferit în Liga 1 cu FC Viitorul, unde echipa constănțeană își continuă parcursul foarte bun din acest sezon, managerul tehnic Gheorghe Hagi a urcat, zilele trecute, și pe scena teatrului Apollo 111 din București, în cadrul evenimentului The Vast & The Curious, la care au participat aproximativ 150 de persoane. 


"Un prilej de a discuta și despre cartea «Campionii creează Campioni», lansată recent, dar și despre diverse momente din carieră, filosofia și strategia care duc către succes", a notat site-ul oficial al clubului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6466 secunde