Revenire de senzație la Viitorul. Aurelian Chițu s-a întors la Constanța

166
Revenire de senzație la Viitorul. Aurelian Chițu s-a întors la Constanța - revenire-1579033458.jpg

Articole de la același autor

După despărțirea de Lyes Houri, Gheorghe Hagi a luat decizia să înregimenteze un jucător care a mai trecut prin curtea celor de la FC Viitorul Constanța.


Este vorba despre Aurelian Chițu, în vârstă de 29 de ani, cel care se află la al treilea angajament cu echipa constănțeană, alături de care a evoluat în Liga Întâi.


Mijlocașul a semnat un contract valabil pe doi ani și jumătate și va pune umărul la încercarea celor de la Viitorul de a se califica în play-off și de a se lupta pentru titlul de campioană a României.


Aurelian Chițu este, de asemenea, golgheterul all-time al echipei constănțene, la care a evoluat încă de la înființarea acesteia. Ultima oară a evoluat la formația sud-coreeană Daejeon Citizen și a revenit la FC Viitorul cu dorința de a face performanță la cel mai înalt nivel.


"FC Viitorul îi urează bun venit și cât mai multe reușite în tricoul negru-albastru!", apare scris pe site-ul oficial al grupării de pe litoral.


Aflați în cantonament în Antalya, în Turcia, la Belek, fotbaliștii Viitorului vor disputa nu mai puțin de cinci partie amicale, cu ajutorul cărora se vor pregăti pentru partea a doua a actualului sezon din Liga Întâi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7577 secunde