Reunire la CS Năvodari. Ce planuri au rugbiștii dobrogeni

328
Reunire la CS Năvodari. Ce planuri au rugbiștii dobrogeni - neamdori-1516125390.jpg

Articole de la același autor

Lotul vicecampioanei Diviziei Naționale de Seniori la rugby, CS Năvodari, s-a reunit luni, 15 ianuarie, pe stadionul "Flacăra". Pentru rugbiștii antrenați de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase va urma un program de readaptare la efort, cu patru antrenamente săptămânal, pe stadion și în sala de forță. 


În luna februarie, este programat cel puțin un meci de verificare, iar prima partidă din returul campionatului se va juca pe 17 martie, în deplasare, pe terenul ultimei clasate, CSU AV Arad, formație care în tur, la Năvodari, a fost surclasată cu 79-7. 


"Obiectivul este clasarea pe unul din primele două locuri, pentru a juca semifinala campionatului pe stadionul propriu. Ne-am dori ca finala să fie una 100% constănțeană, între CS Năvodari și ACS Tomitanii. Suntem în discuții cu patru jucători importanți, dar așteptăm să revină la antrenamente și jucătorii accidentați, Cătălin Nicolae și Marian Pîrvu. Din lot, nu mai fac parte Gheorghe Grigoraș, care va pleca în străinătate, și Cristian Arefi, care se va retrage din activitate, măcinat de problemele medicale", a declarat antrenorul Cornel Suciu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5653 secunde