Restructurări în conducerea celor de la FC Barcelona

769
Restructurări în conducerea celor de la FC Barcelona - barcelona-1586867551.jpg

Articole de la același autor



Clubul spaniol de fotbal FC Barcelona și-a restructurat, luni, consiliul de conducere după ce șase directori au demisionat săptămâna trecută în semn de protest față de felul în care e condusă gruparea catalană, transmite Reuters.


Doi dintre cei patru vicepreședinți ai clubului, Emili Rousaud și Enrique Tombas, se numără printre demisionari, într-o scrisoare adresată suporterilor și publicată de presa spaniolă vineri. Celor doi li s-au adăugat directorii Silvio Elias, Josep Pont, Jordi Calsamiglia și Maria Texidor.


Aceștia au criticat felul în care clubul s-a ocupat de scandalul din social media și și-au exprimat îndoieli asupra abilităților conducerii de a face față implicațiilor pandemiei de COVID-19, din cauza căreia jucătorii și-au redus salariile cu 70 la sută.
FC Barcelona a precizat că board-ul a aprobat numirea lui Jordi Moix ca vicepreședinte pe partea economică, a lui Pau Vilanova ca vicepreședinte instituțional, a lui Oriol Tomas ca vicepreședinte pe partea comercială, a Martei Plana ca secretar al consiliului și a lui David Bellver, ca trezorier.


Gruparea catalană a menționat că va demara o acțiune legală împotriva lui Rousand, pentru acuzații care au ''afectat serios imaginea instituției''.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.0778 secunde