Liga Națională de handbal masculin

Remiză cu Steaua! Final de coșmar pentru HC Dobrogea Sud

186
Remiză cu Steaua! Final de coșmar pentru HC Dobrogea Sud - hcds-1575584833.jpg

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud s-a jucat cu inimile spectatorilor care au venit, miercuri seară, la Sala Sporturilor din Constanța să urmărească derby-ul Ligii Naționale, cu CSA Steaua. 


Echipa antrenată de Djordje Cirkovic a gestionat foarte bine prima repriză, în care condus ostilitățile. După un joc plăcut, în care Buricea și compania au creat faze spectaculoase, s-a intrat la pauză cu avantaj pentru constănțeni, 15-13. 
În partea a doua, HCDS a continuat să mențină ritmul ridicat, iar în minutul 47, conducea cu 25-20, pentru ca patru minute mai târziu, scorul să fie de 27-22. Spre finalul partidei, ceva s-a rupt în jocul Constanței. Cu două minute înainte de final, constănțenii conduceau cu 31-28. Nikolic, Mocanu și Chikovani au ratat incredibil, iar Steaua n-a iertat. La ultima fază, Florea a plecat pe contraatac, bravul Hendawy a apărat, dar arbitrii au văzut faultul discret al lui Malinovic și au dat 7 metri. Florea a trimis în poartă și s-a terminat 31-31. 
La finalul meciului, dezamăgirea a fost mare, însă spectatorii din Sala Sporturilor au plecat cu gândul că au văzut un super-meci, chiar dacă echipa lor favorită a scăpat printre degete victoria la ultima fază. 


"Am controlat tot meciul. Meritam o victorie, dar s-a terminat egal. Ne-am desprins, am condus și cu cinci goluri și am crezut că meciul e aproape gata. Mergem înainte, pentru că ne așteaptă un meci foarte greu, la Făgăraș, în Cupă, și apoi urmează primul meci din returul campionatului, acasă, cu Minaur", a declarat, la finalul meciului, președintele HCDS, Ionuț Stănescu. 
De partea cealaltă, Sandu Iacob, cel care a antrenat-o în trecut pe HCDS, s-a declarat mulțumit de jocul Stelei și implicit de rezultat. 


"Am venit să câștigăm, dar faptul că am revenit de la -5 mă face să-i felicit pe băieții noștri că au luptat până la capăt. Au făcut ca șansa să fie din nou de partea noastră. A fost un meci pentru locul 4. Păstrăm o victorie distanță față de Constanța și asta ne oferă moral. Dar Constanța a arătat că poate juca foarte bine, are potențial și jucători valoroși. Au tot ce le trebuie pentru a se bate sus în acest campionat. Obiectivul nostru este campionatul și vom încerca să ne adaptăm, pentru că Dinamo este favorită certă la titlu", a spus antrenorul roș-albaștrilor. 


Steaua rămâne pe locul 4 după acest meci, cu 23 de puncte, urmată de HC Dobrogea Sud, cu 20 de puncte. Dinamo este lider, cu 30 de puncte (11 meciuri), urmată de Potaissa Turda, cu 25 puncte (11 meciuri) și Minaur, cu 25 (12 meciuri). 
Antrenorul Djordje Cirkovic a folosit în meciul cu Steaua următorii jucători: Iancu, Hendawy 3 goluri - Nistor 7, Nikolic 5, Malinovic 4, Chikovani 3, Mocanu 3, Buricea 2, Andrei 2, Csog 1, Ilie 1, Simovic.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6944 secunde