Turneul lunii aprilie, la Inside Bowling Center

"Regele popicelor" va pleca acasă călare pe bicicletă!

126

Articole de la același autor

Pentru iubitorii jocului de bowling, luna aprilie vine cu un nou concurs. O nouă competiție, o nouă confruntare care se va da între cei mai buni, iar vestea aceasta nu poate decât să-i convingă și să-i ambiționeze pe constănțeni să se înscrie cât mai repede la următorul concurs de amatori organizat de Inside Bowling Center, în data de 17 aprilie, de la ora 10.00.

"Cum temperaturile au început să crească în termometre, ne-am gândit că cea mai potrivită metodă de a vă ține în formă este mersul pe bicicletă, așa că punem la bătaie, ca premiu cel mare, o bicicletă pentru adulți. Pe modelul «Mens sana in corpore sano», bicicleta este maestră în aducerea echilibrului dintre starea mentală și o sănătate bună. Plimbarea cu bicicleta vă eliberează de griji și de stres, vă trimite pe alei însorite și vă aduce o stare de bună dispoziție", a declarat, pentru "Cuget Liber", Monica Bădărău, reprezentant al departamentului Management al Inside Bowling Center.

Participanții la turneu trebuie să știe că, din momentul înscrierii și până în ziua anterioară competiției, beneficiază de tarife speciale pentru sesiunile de antrenament.

Înscrierile se pot face la recepția de la Inside Bowling Center din incinta City Park Mall sau la numărul de telefon 0241.825.140. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Decembrie 2015
Stire din Sport : E decembrie, e… bowling!
Pagina a fost generata in 0.462 secunde